събота, 30 януари 2010 г.

0 коментара

Забавлявайте детето си



В тези студени дни - можете да организирате забавено куклено шоу на вашето бебе. Което освен че, ще бъде общо образователно, ще бъде забавно и за вас самите. Детето ви може да гледа как вие се правите на различни животно преправяйки гласа си и имитирайки движения.

сряда, 27 януари 2010 г.

0 коментара

Сгъваема вана за деца

Сгъваема вана за деца
Сгъваема вана за деца
Сгъваема вана за деца
Определено това е един много добър продукт, когато тръгвате "с деца на море" да винаги сте подготвени за тази много важна процедура, неделима част от грижата за вашето бебе. Където и да сте на море планина - винаги с вас може да бъде тази ваничка. Без да заема място - практична и удобна.


неделя, 24 януари 2010 г.

0 коментара

Детски легла - съкровище

Детски легла - съкровище
Детски легла - съкровище
Дизайнер на това реголируемо креватче е Marike Strooper, освен че са прекрасни като форма функционалност и дизайн, те са изработени от естествени материали - бреза и бамбук.

Дизайн на бебешки шишета

 Дизайн на бебешки шишета
Да това е факт, съвременния продуктов дизайн е навсякъде - дори и при бебешките шишета. Ето и предложението на японското студио Mimijumis. Освен уникалната си форма, шишето е изработено от безвредни материали. Както се казва - да му е сладко.

понеделник, 18 януари 2010 г.

0 коментара

Обзавеждане на детска стая - момиче

Обзавеждане на детска стая - момичеТя е на десет и забелязваме все no-буйна тенденция да се увлича по мода. Едно от най-честите и занимания е да рисува и изрязва модели на дрехи и чанти. Експериментите й продължават с преобличане на кукли и стигат до опити със собствената й визия. Окончателното й оформяне предстои, а в средата, която създаваме за нея, се стремим да не нарушаваме личното пространство, но да поставим акцент върху творческия елемент. Така, вместо да използваме за декорация картини, предпочитаме да закрепим инсталации с личните модни постижения на Мира. Тя пише стихове и обича да чете, заради което веднага получава ниша за книги близо до леглото си, но запазваме любимите й лампи като част от изричните й изисквания.

петък, 15 януари 2010 г.

0 коментара

Детска стая за момченца

Детска стая за момченцаВашият син е на пет, а нашата ^задача^ да усвоим част от свободното пространство в къщата специално за неговите нужди. Според инструкциите трябва и „най-после да намерим място на тротинетката", която е любимата играчка на Сина ви.

Той иска да стане рицар когато порасне, и изборът на тази закачалка е логичен - дървените й елементи се вписват в общата атмосфера на жилището, а текстилните джобчета подсилват чувството на ред и справедливост.

Революционната ни идея е синът ви да привикне да прибира играчките си - за да го поощрим в подреждането по интересен начин, добавяме комплект дървени кубчета към неговите собствени. Възглавничките са от естествени материи за уют, а последната ни намеса с няколко картини на стената вдясно.

сряда, 13 януари 2010 г.

0 коментара

Обзавеждане на детска стая

Малката ви дъщеричка е енергична, обича движението, танцува и пее, а според майка й всяка сутрин се буди с нова песен. Допълваме нейното пространство с музикални елементи и използваме личния й ксилофон като част от декорацията. Тя казва също, че любимото й животно е мечка, затова поставяме тази грациозна балерина на стената. Тя и птичетата на леглото естествено кореспондират с динамичната натура на детето. Понеже едно от най-големите удоволствия за един тригодишен човек е рисуването, за финал оформяме едно удобно творческо място. Предметите в него, леглото, килимът, обувките и обръчът са нейните играчки. Добавихме олекотена завивка, картина, две възглавнички и дървена играчка.